Ние Ви Обичаме

Galaxy Live Club

ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ НОВО ИЗМЕРЕНИЕ

LIVE CLUB GALAXY  е от най-успешните нощни заведения в цяла България. Малко неща могат да се сравнят с него, в Пловдив така както малко градове в Европа могат да се сравнят с Пловдив.

УНИКАЛНО МЯСТО В УНИКАЛЕН ГРАД.

 


 ГАЛАКСИ Е МЯСТО ОТ БЪДЕШЕТО!

С капацитета си за близо 1000 души и със 450 седящи места той е сред най-големите сцени за жива музика, които изобщо са съществували някога в България. Замислен и изпълнен почти с пророческо виждане за нощните преживявания, Галакси става жалон за развитието на клубния живот в тази част на Източна Европа.
 ОБОРУДВАН ОТ БЪДЕЩЕТО

Оборудвано с последно поколение озвучителни и осветителни системи, заведението доставя преживявания за посетителите си на маниакално високо ниво. Удоволствието е комплексно и мощно – сетивата са до такава степен наситени, а обслужването е толкова добро, че, както казват някои гости, следващото подобно състояние в което може да пребивава човешката душа е нирвана. Целият LIVE CLUB GALAXY е изпълнен в изключителни дизайнерски решения. Светлинното шоу е пишно и зрелищно, а озвучението е единствено по рода си. Акустичният проект е специално направен за Галакси от Тони Хадат – озвучителят на Слави Трифонов. Върхът на зрелището обаче е 3D – спектакълът, създаван от последното поколение лазери за клубове, които правят светлинни фантазии в цялата зала над посетилите.
ЛОКАЦИЯ

Разположено в най-новият и модерен квартал на Пловдив, заведението разполага с огромен собствен паркинг с осветление и камери. За сигурността на клиентите е създадена отлична организация Липсват само униформените пиколо, за да се чувстваш като гост на някоя част от Вегас. Специалистите по сигурност има от какво да се впечатлят тук – прецизната охрана е гаранция за спокойното и радостно прекарване на вечерта. Проблемният посетител е разпознат и прихванат, дори преди приятелите му или компанията му да са усетили негови лоши намерения. Мерките за безопасност на клиентите са на такова ниво, че по-спокойно бихте прекарали нощта само в собствения си хол. Дринк енд драйв услугата, която предлага ръководството на Галакси става все по-популярна сред посетителите. Защото мнозина идват само да видят как е шоуто, но поразени от обстановката, решават да не губят вечерта. Екипът на Галакси пък е готов те да не загубят шофьорската си книжка, като ги прибере със собствената им кола.

LIVE CLUB GALAXY е първият по рода си клуб в Пловдив с изцяло концертна програма. Концепцията за музикалния мениджмънт включва всяка вечер като част от шоуто кабаретна и балетна програма, както и подгряваща група към специално изпълнение за нощта или гостуващата звезда. Специално внимание се обръща на богатата хореография и специалните декори за всяко събитие. Непрекъснато биват канени водещи изпълнители от различни стилове – звезди на поп фолка, българската популярна музика, както и r&b, рок, етно и джаз артисти. По-често отколкото си представяте, тук гостуват чуждестранни изпълнители. Гостите на GALAXY често виждат, слушат, а и се снимат със знаменитости, за които другите само са чували. Още преди време, когато LIVE CLUB GALAXY направи своето откриване с огромно съзвездие от топ изпълнители, той даде заявка да превърне Пловдив в концертната столица на България. Оттогава клубът доказва, че в шоу бизнеса може да се държи много високо ниво. Той е с реномето на едно от няколкото най-добри нощни музикални клуба в цялата страна.

„Live club Galaxy” е толкова модерен и ефектен, че ако само половината други неща в държавата бяха на такова ниво, щяха да бъркат Пловдив със Цюрих, а страната – с Монако. Тук си струва да идваш дори само за да храниш оптимизма си, че нещата в България се развиват в правилната посока…” – написа писателят Джоук У. Бъри в нощта, когато за първи път влезе в Галакси.

 

Очакваме ви всяка вечер. Защото …… ВИ ОБИЧАМЕ!


\